19:30

Blomstermåla IK dam

Referat: Högsby IK - Blomstermåla IK dam

Bra kämpat idag tjejer!
Idag visade vi en väldigt bra inställning på samtliga ben och med ett lite nytt spelsystem för oss (4-2-3-1) så gick det väldigt bra mot ett på papperet bättre motståndare. Första halvleken var otroligt jämn och ett krigande över hela planen där vi försvarade oss på ett utmärkt sätt samtidigt som vi skapade i motvinden ett par riktigt bra chanser. Högsby skapade inga chanser att tala om förutom ett missförstånd mellan våra spelare som resulterade i 1-0. Med ca: 10 minuter kvar av halvleken så kvitterade vi genom ett otroligt fint skott av Agnes som satte upp den i nättaket, anledningen till målet kom efter att hela laget flyttade fram och pressade hemmalaget
I andra halvlek trodde vi nog att vi kunde få lite fördel av den mycket starka medvinden men nu började Högsby ta över allt mer och vi tröttnade nog lite allt efter tiden gick. Signe reducerade till 4-2 i andra efter ett fint långskott precis intill burgaveln.
Alla skador vi åkte på idag bidrog säkert också till att vi tappade lite ork och att vi ibland fick lite oordning på vårt spel. Det började redan efter 5 minuter då Isa smällde ihop knä med en motståndare sedan fortsatte eländet, på Lollo så hoppar knäskålen ur led och som tur var fanns det sjukvårdsutbildat personal på plats som lyckades få denna på plats igen, Lisa stämplades två gånger på samma fot, Catja fick kramp i stort sett allt från midjan och ner, Linn blev ruskigt fult fälld och landade olyckligt på överkroppen, Cecilia fick ont i höften, Matilda fick en riktig tryckar på bröstkorgen, Elsa fick ont i sitt onda knä och Caroline hade problem med skor och fötter....Så med tanke på allt detta så gör ni en riktigt stark match idag och nu har vi snart bara en vecka kvar till premiären.

sön 5 aug 2012, 18:00 Blomstermåla IK dam - Högsby IK 2 - 3
sön 16 mar 2014, 11:00 Högsby IK - Blomstermåla IK dam 1 - 3